HAGYOMÁNYOS BUDAPESTI LAKÁS

Ügyfelünk egy nagyméretű, hagyományos budapesti lakás 2 fürdőszobájának, 1 konyhájának és előszobájának teljes átalakítását és felújítását kérte tőlünk.

Segítettünk ügyfelünknek újratervezni a tereket, valamint olyan csempéket és színeket alkalmaztunk, melyek illenek ügyfelünkhöz. 

Service:

Rénovation complète

Előtte

Az ingatlan egy tipikus budapesti lakás volt, amelyet 30 éve nem újítottak fel. A fő fürdőszoba szegényesen volt kialakítva, egy magasított káddal és egy gázbojlerrel, mely rendkívül kényelmetlenül volt elhelyezve. A konyha pedig már nem volt üzemképes.

Kihívások

Utána

Ügyfelünk modern, elegáns és kényelmes lakásra vonatkozó elképzelését megtartva sikerült határidőre befejeznünk a projektet, és igénye szerint 2 gyönyörű fürdőszobát, valamint egy elegáns és funkcionális konyhát alakítottunk ki.

Eredmények

Ügyfelünk nagyon elégedett volt munkánkkal és most már sokkal magasabb szintű kényelmet tud nyújtani bérlőinek, melynek következtében magasabb bérleti díjakat is tud igényelni. Összességében ez egy szerethető projekt volt csapatunk számára, élveztük a munkát egy ilyen gyönyörű épületben.