TELJES FELÚJÍTÁS A BULINEGYEDBEN

Ügyfelünk arra kért bennünket, hogy teljesen újítsuk fel a bulinegyedben található lakását abból a célból, hogy a jövőben bérlők számára kiadhassa.

Mint a legtöbb projektünk esetében, ügyfelünk nem Budapesten él, így arra volt szüksége, hogy a felújításról mi gondoskodjunk és, hogy a projekt előrehaladásának távolról történő követhetősége biztosított legyen.

Service:

Teljes felújítás

Előtte

A lakás lelakott állapotú és elavult stílusú volt. Sok kárt okoztak a lakásban a legutóbbi bérlők is. A fürdőszoba és a konyha vonatkozásában teljeskörű átalakítás volt szükséges. A parkettával borított padló sérült volt, melyet fel kellett újítanunk. Vízvezeték- és villanyszerelési munkákra is szükség volt.

Kihívások

Utána

Ügyfelünk elegáns és kényelmes lakásról alkotott elképzelését megtartva sikerült időben befejeznünk a projektet. Teljeskörűen átalakítottuk a fürdőszobát és a konyhát, teljes mértékben felújítottuk a fapadlót, az ajtókat és az ablakokat.

Eredmények

Ügyfelünk nagyon elégedett volt munkánkkal és most már sokkal magasabb szintű kényelmet tud nyújtani bérlőinek, melynek következtében magasabb bérleti díjakat is tud igényelni. Összességében ez egy szerethető projekt volt csapatunk számára, élveztük a munkát egy ilyen gyönyörű épületben.

GALÉRIA

Fotóink