DUPLA AIRBNB A BLAHA LUJZA TÉREN

Ügyfelünk egy 74 négyzetméteres, hagyományos, régi budapesti lakás teljes átalakítását és felújítását kérte tőlünk 2 teljesen különálló garzonlakás létrehozásával, melyek alkalmasak lesznek Arbnb vendégek fogadására.

Tervezőink elkészítették az új alaprajzokat és kialakították a koncepciót.

Kialakításra került 2 különálló lakás, 1-1 fürdőszobával, 1-1 konyhával.

Teljesen az alapoktól kellett kialakítani a teret az új rendeltetésének megfelelően.

Kialakítottunk egy hálószobasarkot gipszkartonnal, létrehoztunk egy ablakot, hogy beengedjük a fényt, és egy galériás ágyat helyeztünk el a vadonatúj fürdőszoba fölötti részre.

Service:

Teljeskörű felújítás

Duration:

3,5 hónap

Location:

Blaha Lujza tér

Előtte

Az ingatlan elég rossz állapotban volt. Az elektromos rendszer elavult és veszélyes volt. A fűtési rendszer régi elektromos központi fűtésből állt. A fapadló lepusztult volt. A zajszigetelés nem volt hatékony.

Kihívások, nehézségek

Ez a projekt próbára tette csapatunkat a technikai nehézségek miatt, de a megadott időkereten belül sikeresen létrehoztuk a két apartmant!

Utána

Ügyfelünk modern, mégis hagyományos kialakításról alkotott elképzelését a projekt során végig szem előtt tartottuk. A lenyűgöző eredményt a munka megkezdése előtt készített tervekkel és azok megfelelő követésével értük el, két funkcionális garzonlakást létrehozva.

Eredmények

Ügyfelünk elégedett volt a munkánkkal és a helyszíni munkálatok befejezése után azonnal el is indíthatta a 2 vendégházat, mellyel elkezdett megtérülni befektetése. Összességében ez egy rendkívül hatékony projekt volt csapatunk számára, ahol megmutathattuk teljeskörűen képességeinket. Alig várjuk, hogy más hasonló projekten is dolgozhassunk!