LOFT LAKÁS KIALAKÍTÁSA

Ügyfelünk Budapest külvárosában elhelyezkedő házában egy 100 m2-es padlástér átalakítását kérte tőlünk.

Segítettünk ügyfelünknek megtervezni egy új tér kialakítását egy olyan projekt keretében, mellyel a tér értelmet nyer és hasznossá válik.

Service:

Aménagement intérieur

Előtte

A szóban forgó ingatlan egy nagy ház Budapest külvárosában, mely 100 m2-es kihasználatlan tetőtérrel rendelkezett. A padlástető egyáltalán nem volt szigetelve és nem volt aljzat. A tetőtéren nem volt elektromos- és vízvezetékrendszer sem.

Kihívások

Utána

Ügyfelünk hangulatos és megvilágított tetőtérre vonatkozó elképzelését megvalósítva, sikerült időben is befejeznünk a projektet. Azt követően, hogy ügyfelünk kiválasztja, hogy milyen padlóburkolatot és csempéket szeretne, továbblépünk a projekt utolsó szakaszának megvalósításához.

Eredmények

Ügyfelünk elégedett volt az eredménnyel és jelenleg a projekt befejező anyagainak kiválasztásánál tart. A projekt utolsó szakasza után ügyfelünk beköltözhet az új lakrészbe. Mindent összevetve, ez egy összetett projekt volt, amely minden képességünket igénybe vette. Igazán élveztük az átalakítási munkákat.

GALÉRIA

Fotóink

This property is located in the unused 100 m2 attic of a large house on the outskirts of Budapest. This room was not insulated and had no false floor. No electrical system or plumbing was installed.